Gitaarles                         

Ik geef al jaren gitaarles in mijn privé praktijk als ook bij muziek opleiding ”op maat” te Drachten en Gitaarinstituut Friesland. Ook heb ik veel praktijkervaring opgedaan tijdens mijn stage periode bij kunstencentrum “’t kielzog” te Hoogezand.

De lessen staan in het teken van u en niet andersom. Kortom: wat u wilt leren gaan we behandelen, met de specifieke technieken en handelswijzen die bij die stijl horen. U hoeft geen noten te leren lezen als u dit niet wilt. Gitaar tabs is het motto van de pop gitarist!

Wel zal het zo zijn dat ik adviezen geef betreffende leerdoelen wat u beter eerst kan leren wilt u uw doel(en) bereiken. Ik geef les in pop, rock, funk, reggae, ‘fingerpicking,’ blues en jazz. Kenmerken van mijn lesstijl zijn: analytisch denkend, doelgericht. Maar vooral musiceren (samen muziek maken) vind ik het belangrijkste, op wat voor niveau dan ook.

Waar ik erg op hamer is Ritmiek, maat houden, strak blijven en schema’s vast houden bij een beginner, bij een gevorderdere gitarist ligt de nadruk meer op techniek, improvisatie en muzikaliteit. Dit allemaal in een aangename, informele sfeer.

Ook geef ik les in de algemene muzikale vakken (voor bijvoorbeeld toelatingsexamen conservatorium).

U kunt altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend advies op maat, tarieven en extra informatie.

Momenteel heb ik een actie lopen: gratis proefles van een half uur bij nieuwe aanmeldingen bij aanvang van het seizoen 2012/2013!