Routebeschrijving                         

Auto/ fiets/ te voet

Vanaf het centrum over de Korreweg
Vanaf rotonde kruispunt met J.C. Kapteijnlaan 2e straat rechts. Nu komt u op de Oppenheimstraat, langs een speeltplaats. Loodrecht op de Oppenheimstraat is de Tellegenstraat. U moet nu het eerste kleine zijstraatje rechts nemen ( hier kunt u niet met de auto komen) en die straat doorlopen/ fietsen. Nu komt u in het hofje waar ik lesgeef, huisnummer 41.

Vanaf de Korreweg brug ( Beijum e.d.) over de Korreweg
5e zijstraat linksaf de Heymanslaan in. Daar de 2e straat rechts. Dit is de Tellegenstraat. Hier moet u het eerste kleine zijstraatje links nemen. (hier kunnen geen auto’s komen) Dit straatje doorlopen/ fietsen en dan komt u in het hofje waar ik lesgeef, huisnummer 41

Vanaf de J.C. Kapteijnlaan, komende vanaf UMCG/ centrum
Afslag rechts Oosterhamrikkade nemen, weg aanhouden parallel aan het water en 2e zijstraat links de Oppenheimstraat afslaan. Haaks op de Oppenheimstraat de Tellegenstraat rechts nemen. Daar het eerste kleine zijstraatje rechts nemen. (hier kunnen geen auto’s komen) Dit straatje doorlopen/ fietsen en dan komt u in het hofje waar ik lesgeef, huisnummer 41.

Vanaf de J.C. Kapteijnlaan, komende vanaf het noorden van de stad
Vanaf Rotonde met kruising Korreweg, linksaf de Korreweg op, dan de 2e straat rechts. Nu komt u op de Oppenheimstraat, langs een speeltplaats. Loodrecht op de Oppenheimstraat is de Tellegenstraat. U moet nu het eerste kleine zijstraatje rechts nemen ( hier kunt u niet met de auto komen) en die straat doorlopen/ fietsen. Nu komt u in het hofje waar ik lesgeef, huisnummer 41.

Parkeren
In de hele buurt waar ik woon is het betaald parkeren. Als u gratis wilt parkeren kan dit:

U rijdt de Tellegenstraat uit en komt op de Heijmanslaan uit. Deze weg gaat u in naar rechts en de 2e zijstraat links (Oosterhamrikkade) is het al gratis parkeren.

Grotere kaart weergeven
Grotere kaart weergeven